Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Toyota презентувала оригінальні безпілотні авто майбутнього (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Toyota презентувала оригінальні безпілотні авто майбутнього (ВІДЕО)

Toyota презентувала оригінальні безпілотні авто майбутнього (ВІДЕО)
Toyota привезла на шоу електроніки CES у Лас-Вегасі два безпілотні електромобілі.

Концепт-кари показують напрямок розвитку дизайну та інтер'єрів японської марки.

Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Toyota MX221 створена для служб таксі та райд-шерингу та оснащена автопілотом 4 рівня (у нього є органи управління, але більшу частину часу водій не втручається). Це однооб'ємний мінівен з великим кутом нахилу лобового скла та розсувними дверима.

Особливість Toyota MX221 — сконфігурований інтер'єр. У виконанні MX Pass там встановлені чотири сидіння в традиційному компонуванні, а в MX Plus — передні крісла розгорнуті, щоб пасажири могли сидіти віч-на-віч.

У версії MX Access задні сидіння знімають для перевезення дитячого або інвалідного візка. Нарешті MX Prime — розкішний двомісний варіант з комфортабельними регульованими кріслами і розкладним столиком.



У салоні встановили систему відеоспостереження та місткість із дезінфектором для рук. Також передбачені висувний дисплей та діодні панелі у дверях.

Безпілотне авто Toyota Moox — електричний шатл з великою площею скління та автопілотом 5 рівня, тобто у нього відсутні органи управління. У його салоні встановлені великі дисплеї на вікнах та висувний стіл.

У режимі Wellness Edition авто використовує сенсори у кріслах, щоб визначити стан пасажирів. Якщо фіксується втома чи стрес, то включається музика для розслаблення, на моніторах з'являються картинки живої природи та розпорошується приємний аромат.

Читайте також: Названі вживані кросовери та позашляховики з дуже дорогим обслуговуванням

Режим Tourism Entertainment Edition призначений для екскурсій — на екранах з'являється інформація про визначні пам'ятки в окрузі, а також ресторани та розважальні заклади. Крім того, Toyota Moox може бути пересувним магазином чи навіть мобільним кабінетом лікаря.
01-6-2023, 10:31  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 352   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: