Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford готує новий позашляховик на платформі Volkswagen
Всі новини / Автосвіт

Ford готує новий позашляховик на платформі Volkswagen

Ford готує новий позашляховик на платформі Volkswagen
Компанія Ford оголосила, що 21 березня представить свій електричний кросовер на базі архітектури MEB.

Новий твіт від генерального директора Ford Europe Мартіна Сандер демонструє частину новинки.

В даний час вона відома під загальною прізвиськом «Кросовер середнього розміру» і збиратиметься в Кельні, Німеччина.



Ford також оголосив про плани створення спортивного кросовера. Логіка підказує нам, що ці дві моделі будуть еквівалентними версіями ID.4 та ID.5 відповідно. Автомобільні папараці досі помітили лише першу із них, яка вірізняється «квадратним» стилем. Шпигунські знімки показали, що загальний зовнішній вигляд сильно відрізнятиметься від моделі VW, що збирається в Цвіккау, Емдені, Чаттанузі та на кількох заводах у Китаї.

Ford зберігав мовчання про технічні характеристики, хоча можна з упевненістю припустити, що вони будуть значною мірою перенесені з ID.4. Цікаво буде подивитися, чи дозволить партнерство між двома автовиробниками задіяти двомоторну повнопривідну установку GTX, яка має трохи менше 300 кінських сил і 460 ньютон-метрів крутного моменту.

Цей кросовер середнього розміру буде позиціонуватись нижче Mach-E, але вище електричного кросовера Puma, який з’явиться в 2024 році на заводі Craiova в Румунії.

Ford переглядає свій європейський модельний ряд, додаючи ці три електричні позашляховики і відмовляючись від моделі Fiesta наприкінці цього року. У 2025 році компактне сімейство Focus також буде скорочено. Середньорозмірний Mondeo вже знято з виробництва.

Читайте також: Ford знайшли ефективний спосіб збільшення запасу ходу електромобілів (ВІДЕО)

Тим часом очікується, що новий кросовер Ford, ім’я якого ще не названо, надійде у продаж наприкінці цього року і конкуруватиме з іншими кросоверами на спеціальній платформі, такими як близнюки Hyundai IONIQ 5 та KIA EV6.
02-27-2023, 21:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 207   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: