Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)

Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)
У США у старому гаражі виявили Studebaker Champion 1955 року.

Рідкісний автомобіль 32 роки простояв без руху в гаражі.

Про знахідку розповіли у відео на Youtube-каналі WD Detailing.



Studebaker Champion не виїжджав на дороги з 1991 року. Він був покритий шаром пилу, а в його салоні, крім сміття, знайшли гніздо шершнів. Автомобілю знадобилася не тільки мийка, а й хімчистка інтер'єру.

Однак коли Studebaker відмили, то виявилося, що він непогано зберігся. Його лакофарбове покриття у відмінному стані, а хромовані деталі буквально сяють. Видно, що машину відреставрували.

Втім, з'ясувалося, що в авто відсутній двигун — очевидно, попередній власник зняв його під час реставрації. Цей Studebaker Champion 1955 був обладнаний 3,0-літровою шісткою на 101 к. с., хоча в лінійці моделі були V8 потужністю до 185 к. с. Незабаром він отримає новий мотор.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Studebaker Champion — колекційна американська модель 50-х років. Елегантне купе розробив знаменитий промисловий дизайнер Раймонд Лоуі. Він займався не лише автомобілями — саме йому належить авторство дизайну пляшки Coca Cola та пачки цигарок Lucky Strike.

03-30-2023, 02:06  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 259   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: