Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений найдорожчий Land Rover Defender (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлений найдорожчий Land Rover Defender (ВІДЕО)

Land Rover Defender другого покоління вперше отримав броньовану модифікацію.

Позашляховик допрацювала канадська компанія Inkas, що спеціалізується на створенні захищених автомобілів.

Про це повідомляється на її сайті.



Старі Defender мали чимало броньованих версій для армії та поліції, але нову модель другої генерації допрацювали вперше. За основу взяли топовий Land Rover Defender V8. Позашляховик захищений за стандартом BR6, тобто витримує обстріл із автоматів калібру 7,62 мм або вибух двох ручних гранат.

У салоні Land Rover Defender 2023 встановили бронекапсулу. Також у позашляховика захищені днище та двигун, встановлені куленепробивні шибки та шини, що дозволяють продовжувати рух у разі проколу.

Примітно, що Land Rover Defender залишився розкішним і комфортабельним. Його салон оздоблений шкірою та алькантарою, а оснащення включає роздільний клімат-контроль, електропакет і камери кругового огляду. Серед опцій є технологія фільтрації повітря, сирена та система пожежогасіння.

В Inkas вибрали Land Rover Defender V8, адже він оснащений 5,0-літровим 525-сильним мотором, якому нескладно впоратися з важчим авто.

Підвіску та гальма позашляховика посилили.

Читайте також: Volvo оголосила, що відкладає запуск виробництва електричного кросовера EX90

Ціна Land Rover Defender 2023 від Inkas ще не названа, проте він точно буде найдорожчою версією моделі, адже навіть стандартний варіант із V8 коштує від $120 000.
05-19-2023, 18:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 201   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: