Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Розкішна Audi RS 3 стала ще потужнішою
Всі новини / Тюнінг

Розкішна Audi RS 3 стала ще потужнішою

Розкішна Audi RS 3 стала ще потужнішою
Тюнінг-ательє Manhart, проекти якого здебільшого ґрунтуються на німецьких автомобілях, представило програму доопрацювання одразу двох Audi.

Йдеться про останнє покоління RS 3 - одночасно і седана, і версії Sportback в кузові 5-дверний хетчбек. Силами фахівців компанії і так не слабкі машини зробили ще потужнішим.

Причому досягти приросту показників вдалося за рахунок відносно невеликих змін і у моделей залишився потенціал для подальшого тюнінгу.

Audi RS 3 останньої генерації оснащується традиційним для моделі 5-циліндровим бензиновим турбомотором, з 2,5 літрів якого заводським фахівцям вдалося зняти 400 кінських сил та 500 Нм).



За рахунок одного тільки блоку управління двигуном MHtronik Powerbox в тюнінг-ательє отримали збільшення в потужності і моменті, що крутить, - допрацьовані седан і універсал мають вже 500 сил.

Готових автомобілів Manhart RS3 500 поки що немає, але на комп'ютерних рендерах можна оцінити масштаб доопрацювання екстер'єру — у тюнінг-ательє підготували нові бампери та накладки на колісні арки, а також традиційний для компанії набір золотистих наклейок для кузова. Передбачені й нові 20-дюймові колеса Concave One.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Крім збільшення потужності двигуна Manhart пропонують власникам Audi RS 3 зменшити дорожній просвіт за рахунок нової підвіски і встановити нову вихлопну систему з нержавіючої сталі. Вартість комплекту доопрацювань не названа, проте прийом замовлень на тюнінг-кіти вже відкрито.
06-7-2022, 08:31  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 561   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: