Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Тюнінг-ательє Castagna Milano показує єдиний у своєму роді Peugeot 308 GT
Тюнінг / Фото

Тюнінг-ательє Castagna Milano показує єдиний у своєму роді Peugeot 308 GT

Тюнінг-ательє Castagna Milano показує єдиний у своєму роді Peugeot 308 GT
Один з найстаріших автовиробників кузовів у світі, Carrozzeria Castagna Milano, як і раніше, набирає сили. Компанія продемонструвала новий проект.

Підготовлений до Міланського мобільного салону цього тижня, вийшов єдиний у своєму роді Peugeot 308 GT Castagna, який став “даниною поваги зеленому”.

Виконаний в двоколірному забарвленні, що інтригує, автомобіль пофарбований в глянсовий лісовий зелений колір. Навколо задніх колісних арок і на панелях порогів він пофарбований у набагато блідий матово-зелений відтінок.

Ефект схеми полягає в тому, щоб виділити лінії кузова, втиснуті в сталь Peugeot, і надати задній частині в глянсово-зеленому відтінку візуальну інтригу завдяки смугастій матово-зеленій лінії, що тягнеться через задні двері.



У салоні Castagna Milano щосили використовує шкіру. Це данина поваги зеленому кольору: стеля, передні стійки і верхня частина панелі приладів оббиті зеленою замшею, яка підкреслюється зеленими панелями обробки з вуглецевого волокна.

Нижче на панелі приладів і дверних картах зелений колір доповнюється сірою замшею в поєднанні зі шкірою карамельного кольору. Зрештою, це поступається темно-коричневій шкірі з багатою зернистістю, яку можна знайти на подушках сидінь, уздовж дверної рами і на ступиці рульового колеса.

Castagna Milano не згадує про модифікацію трансмісії. Флагманський Peugeot 308 GT оснащений гібридним силовим агрегатом, що підключається, який поєднує в собі 180-сильний електродвигун потужністю 109 к.с. Акумулятор ємністю 12,4 кВтг забезпечує 58 км пробігу повністю електричному ходу.

Тим часом Carrozzeria Castagna була заснована в 1849 році, коли Карло Кастанья купив кузовобудівний бізнес Ferrari. Його першим автомобілем із двигуном внутрішнього згоряння був квадроцикл Benz.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Хоча фірма припинила свою діяльність у 1954 році, назву компанії відродили у 90-х. Нещодавно вона працювала над Fiat 500, Mini та іншими.
06-12-2022, 09:27  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 514   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: