Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » BMW показала варіанти тюнінгу BMW M2
Тюнінг / Фото

BMW показала варіанти тюнінгу BMW M2

BMW показала варіанти тюнінгу BMW M2
Німецька компанія BMW зовсім недавно презентувала нове покоління спортивної моделі M2, а тепер підрозділ М анонсував для новинки варіанти тюнінгу M Performance.

У комплект увійшли різноманітні елементи та деталі для подальшого доопрацювання спорткара. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Фахівці компанії BMW підготували для М2 елементи аеродинамічного обвісу, варіанти доопрацювання шасі та інтер’єру. Зокрема, для моделі пропонуються нові агресивніші бампери, спліттер, бічні «спідниці», задній спойлер або фіксоване антикрило, а також значний дифузор, з різним розташуванням вихлопних патрубків.



Для новинки розробили нові корпуси дзеркал та кришка заливної горловини з карбону, а також декілька варіантів легкосплавних 20- та 21-дюймових кованих дисків з оригінальним малюнком у різних варіантах фарбування.

Крім того, для М2 підготували опційну вихлопну систему з титану зі сталевими патрубками та титановим глушником. Вона має керовану електронікою систему клапанів, що дозволяє змінювати звучання залежно від налаштувань двигуна. Для штатної вихлопної системи пропонується кілька варіантів вихлопних патрубків із титану та карбону.

Не забули у компанії й про внутрішнє оформлення моделі. Покупці зможуть вибрати з кількох варіантів оформлення з контрастними елементами та декоративною вишивкою. Для оздоблення використовуються вставки з карбону, шкіра та алькантара. Стандартне кермо можна замінити на M Performance або гоночний Pro, а замість базових крісел встановити «ковші» M Sport.

Читайте також: У Euro NCAP назвали найбезпечніші моделі Volvo, Mazda і Ford

Доповнити інтер’єр можна за допомогою килимків M Performance, а двері прикрасити вишивкою M Performance.

10-30-2022, 05:19  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 195   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: