Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Європі водії впевнені, що сучасні машини перевантажені непотрібними функціями
Всі новини / Автосвіт

У Європі водії впевнені, що сучасні машини перевантажені непотрібними функціями

У Європі водії впевнені, що сучасні машини перевантажені непотрібними функціями
Опитування, проведене Dacia, показує, що третина водіїв у Великобританії не використовують 75% функцій, встановлених у їхніх автомобілях.

Також автомобілісти з радістю відмовилися б від частини функцій, за які їм доводиться переплачувати.

У Великобританії 78 відсотків водіїв не хочуть переплачувати за непотрібні їм технології у своїх нових автомобілях. Одночасно з цим третина власників автомобілів використовують лише 25 відсотків функцій, встановлених на їхніх автомобілях.

Більш того, 3 з 4 водіїв вважають, що автомобілі, перевантажені технологіями, можуть відволікати від дороги, а 69 відсотків вважають, що Автомобільні технології в наші дні просто занадто складні.



Молоді водії у віці від 25 до 35 років частіше за інших користуються технічними інноваціями в автомобілях, але навіть вони використовують менше половини доступних функцій.

Читайте також: Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)

Серед найменш корисних функцій названі можливість роздачі Wi-Fi в автомобілі та автоматична парковка. Дослідження проводилися в загальнонаціональній вибірці з 2000 водіїв.
11-9-2021, 09:29  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 845   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: