Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Відремонтовані HYUNDAI Ioniq знову потрапили під відгук через ризик пожежі
Всі новини / Автосвіт

Відремонтовані HYUNDAI Ioniq знову потрапили під відгук через ризик пожежі

Відремонтовані HYUNDAI Ioniq знову потрапили під відгук через ризик пожежі
Компанія Hyundai повторно відкликає 10 575 гібридних і гібридних автомобілів, що підключаються, через проблему, яка повинна була бути усунена.

Проблеми почалися в березні 2018 року, коли Hyundai отримала повідомлення про теплові пошкодження заднього сидіння Kia Niro 2017 року, проданого в Кореї. Автовиробник розпочав розслідування та у жовтні 2018 року вирішив провести добровільний відгук 10 575 моделей Hyundai Ioniq Hybrid та Plug-In Hybrid 2017–2018 років випуску в США.

Проблема виникла через силове реле, що знаходиться під заднім сидінням. У ході розслідування Hyundai зрозуміли, що деталь була з’єднана занадто слабо. Це, у свою чергу, призводило до підвищеного електричного опору через слабкий контакт між клем головного реле.



У результаті через сильне нагрівання зростає ризик пожежі в автомобілі. Хорошою новиною було те, що проблемну деталь виготовили постачальником, якого автовиробник змінив. Для усунення проблему достатньо було замінити реле.

На жаль, це виявилося не так просто. У червні 2021 року Hyundai отримала звіт, в якому стверджувалося, що Ioniq 2017 року спалахнув після отримання виправлення про відкликання. У листопаді та грудні було отримано ще два повідомлення про загоряння автомобілів, які також нібито пройшли ремонт.

Автовиробник досліджував два автомобілі та виявив, що, хоча в історії ремонту обох автомобілів вказано, що вони отримали нове реле, у обох досі була стара проблемна деталь.

В результаті з 11 досліджених автомобілів Hyundai загалом у дев’яти було виявлено проблеми, пов’язані з реле, хоча, на щастя, про травми або смертельні випадки не повідомлялося.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Автовиробник провів внутрішню перевірку та ухвалив рішення про повторне відкликання. Власників попросять повернути свої автомобілі дилеру для перевірки роботи з відкликання та заміни основного силового реле, якщо це необхідно.
07-11-2022, 04:06  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 201   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: