Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW X3 2024 з гібридною системою, що підключається, потрапив в об’єктиви камер
Автосвіт / Фото

BMW X3 2024 з гібридною системою, що підключається, потрапив в об’єктиви камер

Декілька днів тому закордонні автомобільні ЗМІ опублікували «шпигунські» фотографії нового BMW X3 PHEV 2024, поміченого під час дорожніх випробувань.

При цьому крос був прихований відносно щільним камуфляжем. Очікується, що зовнішній вигляд та дизайн інтер’єру гібридної версії паркетника багато в чому відповідатиме паливному BMW X3, чиї «шпигунські» фото були опубліковані раніше. Моделі будуть відрізнятися лише силовою складовою.

Очікується, що X3 PHEV буде оснащений гібридною системою, що підключається, з 2,0-літровим турбомотором в основі. Він буде офіційно представлений наприкінці 2023 року.

Судячи з представлених «шпигунських» фотографій, незважаючи на камуфляж, чітко видно, що перед нами плагін-гібридна модель. Контур зарядного порту ззаду також відзначений логотипом Hybrid Test Vehicle. Очікується, що новий автомобіль продовжить дизайн екстер’єру нового BMW X3. Крос отримає класичну форму решітки радіатора, але вся передня частина обличчя стане більш гострою.

Форма групи фар буде більш звуженою та довгою, а бампер буде доповнений значними за розміром додатковими вентиляційними отворами.



Збоку відразу помітний прихований дизайн дверних ручок, а передні та задні крила трохи розширені. Розмір кузова може бути збільшений, отримавши найкращі місткі характеристики. Задня частина автомобіля оснащена середньорозмірним спойлером.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Також можна помітити, що тестовий паркетник, який потрапив до об’єктиву фотокамери, обладнаний тимчасовою групою кормових ліхтарів. Це також вказує на те, що автомобіль зараз перебуває на ранній стадії розробки.


08-3-2022, 02:06  
Джерело: nrj.com.ua
Переглядів: 322   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: